Thermiek BV sinds 1984

Branders

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Werkplaats » Branders

In het bekleden van branders en branderhuizen hebben wij een ruime ervaring voor diverse industrieën en met een verscheidenheid aan materialen, vormen en opbouw. Wij kunnen de bekleding voor nieuwbouw maar ook voor renovatie van een brander bekleding voor u verzorgen.

Ook als er geen tekeningen van een ouder type brander meer voorhanden zijn kunnen wij toch vaak deze brander bekleding vernieuwen. Wel is het dan noodzakelijk dat de brander inclusief oude bekleding bij ons wordt aangeleverd. Voordat wij de oude bekleding verwijderen zullen wij deze eerst nauwkeurig inmeten en op tekening zetten.

Sfeerimpressie van branders

Met name voor het bekleden van branders voor de petrochemie is een gedegen materiaalkennis en vakmanschap noodzakelijk. Thermiek BV en met name onze montagemedewerkers beschikken over meer dan voldoende kennis en vakmanschap om dit toch wel specialistische werk zeer nauwkeurig uit te voeren. Veelal worden deze branders in onze montagehal bekleed. Vaak moeten deze branders voor transport worden uitgedroogd. Voor het uitdrogen maken wij gebruik van een door ons zelf ontwikkelde methode, waarbij de gehele bekleding (en niet zoals vaak gebruikelijk alleen de achterwand) met behulp van gloeispiralen wordt verwarmd.

Thermiek BV