Thermiek BV sinds 1984

Diverse

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Diverse

Thermiek BV heeft een ruime ervaring betreffende het leveren en aanbrengen van vuurvaste, vuurvast-isolerende bekleding in een grote verscheidenheid verschillende industriële ovens en toebehoren.

Zo zijn wij bekend met de specifieke eigenschappen en eisen voor diverse draaitrommelovens, droogtrommelovens, diverse warmtebehandelings-, gloei-  en hardingsovens, naverbranders, vuurhaarden voor biomassa, maar ook kleinere ovens zoals bronssmeltovens, wasuitsmeltovens e.d.

Sfeerimpressie van diverse ovens

Ook hebben wij ervaring met zeer specifieke ovens, zoals ovens voor het testen van materialen op brandveiligheid waarbij voor de bekleding de voorgeschreven EN normen gehanteerd dienen te worden.

Deze diversiteit aan installaties en de verscheidenheid aan werkomgeving, heeft er aan bijgedragen dat onze montagemedewerkers een zeer gedegen en uitgebreide vakkennis en ervaring bezitten betreffende het installeren van de vuurvast, vuurvast-isolerende bekleding in tal van installaties van klein tot groot bij diverse omstandigheden.

Thermiek BV