Thermiek BV sinds 1984

Industriële ovenbouw

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Industriële ovenbouw

Thermiek BV uit Geldermalsen is al sinds 1984 gespecialiseerd in industriële ovenbouw. Wij ontwerpen vuurvaste en vuurvast-isolerende bekledingen en passen deze toe in thermische installaties, zoals smelt- en verbrandingsovens. Of je nu een specialist in industriële ovenbouw nodig hebt die een nieuwbouwproject uitvoert of die het onderhoud van een oven regelmatig verzorgt: bij ons vind je personeel dat in staat is uiteenlopende projecten snel en deskundig uit te voeren.

Verschillende werkzaamheden op het gebied van industriële ovenbouw

Industriële ovenbouw is geen eenduidig begrip en wordt niet op een standaard wijze uitgevoerd. Er moet goed worden gekeken naar de soort verbrandingsoven of smeltoven die nodig is in een bepaalde industrie. Op het gebied van vuurvaste bekleding zijn er verschillende toepassingen, bijvoorbeeld bekleding voor huisvuilverbranding, ziekenhuisafvalverbranding en slibverbranding. Thermiek BV heeft zich als specialist in vuurvast materiaal jarenlang ontwikkeld op veel verschillende gebieden binnen de afvalverbranding en smelttechniek, bijvoorbeeld voor de bekleding van een aluminium smeltoven. Met veel kennis, materiaal en met een gedreven team dat ieder probleem binnen de industriële ovenbouw doelgericht aanpakt, ben je zeker van het beste resultaat. Bovendien hebben we al jarenlang op onafhankelijke wijze onze kennis opgebouwd samen met vele leveranciers in het binnen- en buitenland. Zo kun je snel en vakkundig onder meer vuurvast beton en vuurvaste stenen laten leveren.

Heb je een vraag of wil je advies?

Profiteer van de meest verantwoorde werkwijze

Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten en wees verzekerd van een duurzame, kwalitatieve en milieubewuste manier van industriële ovenbouw. Profiteer bovendien van deskundige engineering: inspecties, analyses en onderhoudswerkzaamheden voeren we zorgvuldig op locatie uit.

Thermiek BV