Thermiek BV sinds 1984

Industriële ovenbouw

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Industriële ovenbouw

Thermiek BV is al sinds 1984 gespecialiseerd in industriële ovenbouw. Wij ontwerpen vuurvaste en vuurvast-isolerende bekledingen en passen deze toe in thermische installaties, zoals smelt- en verbrandingsovens. Of je nu een specialist in industriële ovenbouw nodig hebt die een nieuwbouwproject uitvoert of een die het onderhoud van een huidige oven regelmatig verzorgt, bij ons vind je personeel dat in staat is uiteenlopende projecten snel en deskundig uit te voeren.

Veelzijdige werkzaamheden op het gebied van industriële ovenbouw

Industriële ovenbouw is geen eenduidig begrip en wordt niet op een standaard wijze uitgevoerd. Er moet goed worden gekeken naar het soort verbrandingsoven dat nodig is in een bepaalde industrie. Op het gebied van vuurvaste bekleding zijn er verschillende toepassingen, bijvoorbeeld bekleding voor huisvuilverbranding, ziekenhuisafvalverbranding en slibverbranding. Thermiek BV heeft zich jarenlang ontwikkeld op veel verschillende gebieden van afvalverbranding en smelttechniek. Met veel kennis en materiaal in huis en een gedreven team dat ieder probleem binnen industriële ovenbouw doelgericht aanpakt, ben je zeker van het beste resultaat. Bovendien hebben we al jaren op onafhankelijke wijze onze kennis opgebouwd samen met vele leveranciers in het binnen- en buitenland.

Heb je een vraag of wil je advies?

De meest verantwoorde werkwijze

Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten en wees zeker van een duurzame, kwalitatieve en milieubewuste manier van industriële ovenbouw. Profiteer bovendien van deskundige engineering: inspecties, analyses en onderhoudswerkzaamheden voeren we zorgvuldig op locatie uit. Om contact met ons op te nemen stuur je een e-mail naar mail@thermiekbv.nl. Wij helpen je zo snel mogelijk verder.