Thermiek BV sinds 1984

Geschiedenis,
wat vooraf ging

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Geschiedenis

Na het uiteenvallen van de Chamotte Unie is op 1-1-1984 door de heren de Leeuw en van Nordennen Thermiek BV opgericht.

Thermiek BV is letterlijk begonnen vanaf een zolderkamer en uit een garagebox met steun van de toenmalige Rotterdamse vuilverbranding op de Brielselaan (ROTEB) en de crematieovenleverancier Tabo.

Al gauw volgden meer opdrachtgevers zoals onder andere de vuilverbranding (Gevudo) in Dordrecht, de Zavin, Smits Vuren, Rockwool en het CVN.

Binnen een jaar was Thermiek BV genoodzaakt een deel van een bedrijfshal te huren op de Tielerweg 11 te Geldermalsen, wat al snel de hele locatie inclusief de bijbehorende kantoorruimte moest worden.

In 1995 is Thermiek BV verhuisd naar het nieuwe bedrijfspand, waar wij nu nog steeds gevestigd zijn, op de Panoven nr. 11 te Geldermalsen.

Na verdere uitbreiding van de activiteiten is, door het ontbreken van opvolging bij de beide eigenaren, Thermiek BV in 2005 overgenomen door de Huijser Holding.

Nu 36 jaar na de oprichting zijn wij zeer trots om te kunnen zeggen dat wij de opdrachtgevers van het eerste uur nog steeds tot onze gewaardeerde klanten mogen rekenen.

Thermiek BV