Thermiek BV sinds 1984

Prefab

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Werkplaats » Prefab

In onze werkplaats produceren wij diverse prefab betondelen en vormblokken zoals branderstenen, togen, brander platen, aftapstenen, pompstenen, deurkozijnblokken, vloertegels, schaaldelen, drempelblokken, lintelblokken e.d. Dit doen we zowel voor gebruik op onze eigen projecten als voor opdrachtgevers.

Veelal maken wij de benodigde mallen zelf, echter bij een zeer complexe vorm en/of een zeer nauwkeurige maatvoering laten wij de benodigde mallen vaak aanleveren door een gespecialiseerde modelmaker.

Bij de materiaal keuze (betonsoort) hebben wij de mogelijkheid om uit het aanbod van diverse leveranciers die beton te selecteren die het meest geschikt is voor een bepaalde toepassing. Ook is het mogelijk dat de opdrachtgevers zelf die beton selecteert en/of aanlevert.

Voor het goed verdichten van het gestorte product zijn er twee triltafels welke beiden onder een eigen bovenloopkraan van 500kg hefvermogen staan opgesteld. Hiermee hebben wij een zeer flexibele opstelling gecreëerd, waarmee wij moeiteloos zowel kleine aantallen als ook grote series prefab onderdelen kunnen vervaardigen.

Voor het uitdrogen van de prefab onderdelen beschikken wij over een gasgestookte oven waarin wij de producten kunnen uitdrogen tot 425°C. Op dit moment werken wij aan een nieuwe oven waarmee wij in de nabije toekomst ook op hogere temperaturen kunnen drogen en/of sinteren.

Tevens kunnen wij het verpakken van de prefab onderdelen verzorgen ook als deze moeten worden geëxporteerd (ISPM15) en/of per zee- of luchtvracht worden verzonden.

Thermiek BV