Thermiek BV sinds 1984

Werkplaats

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Werkplaats

Thermiek BV beschikt in haar bedrijfspand te Geldermalsen over een goed uitgeruste werkplaats van ruim 250m².

Naast het standaard handgereedschap hebben wij diverse houtbewerkingsmachines, betonmolens, diamantzagen, triltafels en dergelijke.

Hierdoor is het mogelijk om snel zelf houten mallen, schenkels e.d. te maken. Ook bereiden wij hier de benodigde bekistingen voor, welke wij op locatie gebruiken.

Naast de werkplaats beschikken wij ook over een grote opslag/montagehal van 670m². Hier kunnen wij grotere onderdelen, zoals kanalen, schuifkasten, ovendeuren en zelfs complete ovens in huis  voorzien van een vuurvast, vuurvast isolerende bekleding.

Componenten tot circa 3,5 ton kunnen wij zelf verplaatsen met behulp van onze 4 tons heftruck, voor zwaardere delen is het vaak mogelijk, mede door de ruime hoogte van de hal, gebruik te maken van een mobiele kraan. Ook wanneer het verplaatsen/laden binnen m.b.v. van een mobiele kraan niet mogelijk is hebben wij tal van mogelijkheden. Als het door de overheaddeur past krijgen wij het naar binnen en ook weer naar buiten. Past het niet door de deur dan beschikken wij over een ruim (afgesloten) buitenterrein.

Vaak is het (opnieuw) aanbrengen van een vuurvaste bekleding bij ons in huis voordeliger dan op locatie. Vooral vandaag de dag met oplopende reistijden en verblijfskosten loont het vaak de moeite om de transportkosten van en naar Geldermalsen te vergelijken met de reis- en verblijfskosten voor uitvoering van de werkzaamheden op locatie.

Thermiek BV