Thermiek BV sinds 1984

Vuurvaste isolatie

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Vuurvaste isolatie

Een kwalitatieve en duurzame vaste isolatie is nodig om een industriële oven zo lang mogelijk en optimaal te laten functioneren. Indien je isolerende bekleding voor ovens nodig hebt,  is Thermiek BV uit Geldermalsen de aangewezen partij. Wij zijn sinds 1984 gespecialiseerd in de engineering, levering en montage van materialen voor vuurvaste isolatie. Schakel ons in en profiteer van onze innovatieve oplossingen en efficiënte werkwijzen.

Duurzame vuurvaste isolatie voor diverse installaties

In het verleden hebben we al vele installaties voorzien van vuurvaste isolatie, variërend van aluminium smeltovens en gloeiovens tot branderkamers en rookgaskanalen. Ons personeel is VCA-gecertificeerd en heeft dus de kennis in huis om projecten op milieuvriendelijke wijze uit te voeren. Hierin worden zij voortdurend opgeleid, omdat milieuvriendelijke oplossingen immers constant in ontwikkeling zijn. Bovendien ontvang je naast isolerende bekleding voor ovens ook complete service, van engineering tot vakkundige montage. Wil je enkel vuurvast beton of vuurvaste stenen laten leveren? Ook dan zijn wij je graag van dienst. In de meeste gevallen worden alle materialen voor vuurvaste isolatie voorzien van een bijbehorend EN 10204 – 3.1 testcertificaat.

Heb je een vraag of wil je advies?

Bespreek je project met ons

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw complete project of levering van vuurvaste materialen. Wij geven je graag advies over de toepassingen en bespreken je doelstellingen uitvoerig. Als specialist in vuurvast materiaal helpen wij je graag aan isolerende bekleding voor ovens.

Thermiek BV