Thermiek BV sinds 1984

Profiel schets,
onafhankelijk en ervaren

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Profiel schets

Thermiek BV is centraal in Nederland gevestigd in een modern bedrijfspand te Geldermalsen. Naast de kantoren, een kantine, was- en kleedruimtes voor ons montage personeel, beschikken wij hier over een werkplaats voor het vervaardigen van mallen, een prefab afdeling en een opslag- en montagehal. Het ruim bemeten buitenterrein biedt alle mogelijkheden om ook grote zwaardere onderdelen te hanteren.

Thermiek BV verricht haar werkzaamheden voor een diversiteit van vaak trouwe klanten in allerlei bedrijfstakken van groot tot klein. Zo verzorgen wij al jaren reparaties en revisiewerkzaamheden van een bronssmeltoven bij een bronsgieterij tot aan complete revisies en nieuwbouw van industriële installaties in onder andere de vuilverbrandingsindustrie en secundaire aluminium, waarbij ook de benodigde engineering, werkvoorbereiding en projectbegeleiding door ons wordt uitgevoerd.

Door onze onafhankelijke positie hebben wij in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd met alle mogelijke producten van vele leveranciers in binnen- en buitenland.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden beschikken wij over een professioneel team ervaren medewerkers.

Door de grote diversiteit van werkzaamheden aan kleine maar ook grote installaties hebben onze montage medewerkers (ovenbouwers) een zeer brede ervaring en kennis opgebouwd.

De werkzaamheden worden zowel zelfstandig als in teamverband uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt reparaties uitvoeren bij calamiteiten.

Daarnaast beschikken wij over ervaren mensen voor sloopwerkzaamheden en hulparbeid via onze zuster maatschappij HCC Rotterdam BV, waarmee we in nauwe samenwerking de grotere (revisie) projecten uitvoeren.

Thermiek BV