Thermiek BV sinds 1984

Non-Ferro

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Non-Ferro

Op het gebied van Non-Ferro heeft Thermiek BV een uitgebreide ervaring opgedaan. Of het nu gaat om smelt- of gietovens voor aluminium, edelmetaal en brons, of om launders en billet-ovens, wij hebben de expertise in huis om de juiste bekleding voor u te ontwerpen en te installeren.

Zeker voor industriële aluminium smelt- en gietovens is het noodzakelijk om over de benodigde vakkennis te beschikken. Thermiek BV beschikt over ruim voldoende kennis en is dus in staat om een vuurvaste bekleding voor deze industrie te ontwerpen, waarbij het berekenen van de warmtedoorgang, expansie en het bepalen van de vrieslijn voor ons een bekende materie is.

Algemene impressie aluminium ovens

Naast de noodzaak van een gedegen ontwerp is in deze industrie het nauwkeurig installeren van de bekleding ook van het grootste belang. Wij zijn in staat om met ons ervaren montage personeel snel en efficiënt de werkzaamheden uit te voeren. Om stilstand van de productie en/of de overlast op uw locatie zoveel mogelijk te beperken, is het mogelijk om bij ons in de werkplaats diverse onderdelen voor te bereiden (prefab, zagen van stenen en isolatie, vervaardigen van schenkels en mallen etc.).

Thermiek BV kan uw project op vuurvast gebied geheel uit handen nemen. Inspectie, ontwerp, materiaal- en product analyse, planning, supervisie, verwijderen van gestold product met thermische lansen, demontage van bestaande bekleding, montage van vuurvaste bekleding en het zorgvuldig uitdrogen van uw nieuw geïnstalleerde vuurvaste bekleding behoren tot de mogelijkheden.

Thermiek BV