Thermiek BV sinds 1984

Vuurvast beton laten installeren

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Vuurvast beton laten installeren

Vuurvast beton kun je vakkundig laten installeren door de specialisten van Thermiek BV uit Geldermalsen. Sinds 1984 zijn wij actief in de engineering, levering en montage van vuurvaste materialen en vuurvast-isolerende bekleding voor uiteenlopende installaties. Ons personeel is VCA-gecertificeerd, wat betekent dat wij onze projecten zo milieuvriendelijk mogelijk uitvoeren.

Vuurvast beton laten installeren in ovens en andere installaties

Een van de mogelijkheden die wij bieden is het laten installeren van vuurvast beton in onder meer ovens en branderkamers. Beton is een van de veelgebruikte vuurvaste materialen in de industriële ovenbouw. Beton kan in vrijwel iedere gewenste vorm gegoten worden, wat een installatie van vuurvaste isolatie op vele manieren mogelijk maakt. Indien er groot onderhoud nodig is, kan beton ook eenvoudig en efficiënt als reparatiemateriaal gebruikt worden. De mate van vuurvastheid varieert per betontype. Hier informeren wij je graag over wanneer je ons inschakelt om vuurvast beton te laten leveren en te installeren. De montage wordt uitgevoerd door ons eigen personeel en de levering van materialen wordt snel en efficiënt geregeld, mede dankzij onze nauwe samenwerking met diverse leveranciers.

Heb je een vraag of wil je advies?

Neem contact met ons op en laat je adviseren

Naast vuurvast beton, kun je door ons ook vuurvaste stenen laten leveren en installeren. Neem kennis van de verschillende materialen die wij gebruiken voor onze ovenbouw en vraag om advies over je eigen toepassing. Als specialist in vuurvast materiaal helpen we je graag verder.

Thermiek BV