Thermiek BV sinds 1984

Verbrandingsovens

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Verbrandingsovens

Thermiek BV in Geldermalsen is al sinds 1984 een specialist in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van bekledingen in verbrandingsovens. Deze bekleding vervaardigen wij met prefab producten, gemaakt van materialen van geselecteerde, betrouwbare fabrikanten. Bovendien zorgen we ervoor dat eventueel onderhoud van industriële verbrandingsovens goed wordt voorbereid met nauwkeurige analyses op locatie. Samenvattend kunnen wij dus iedere ovenbouw en -renovatie op maat uitvoeren.

Verbrandingsovens op de meest nauwkeurige wijze gebouwd en onderhouden

Een lange levensduur van verbrandingsovens is uiteraard van groot belang in iedere industrie. Wij selecteren dan ook voor ieder project de juiste producten en materialen. In het geval van renovatie van verbrandingsovens, hebben wij bij vele projecten de levensduur van vuurvaste en vuurvast-isolerende bekleding aanzienlijk verlengd. Bovendien hebben onze specialisten uitgebreide materiaalkennis om in iedere situatie vuurvaste en vuurvast-isolerende bekleding op de meest nauwkeurige wijze toe te passen. Zij hebben dan ook veel ervaring met verscheidene industriële ovens en hebben een VCA-opleiding gevolgd. Je rekent dus te allen tijde op een milieubewuste werkwijze.

Heb je een vraag of wil je advies?

De meest innovatieve oplossing

Niet alleen selecteren wij onafhankelijk de meest kwalitatieve producten voor de bekleding van verbrandingsovens; we gebruiken onze onafhankelijke positie ook om met fabrikanten en laboratoria in het binnen- en buitenland samen te werken. Middels dit samenwerkingsverband komen we voor jou tot de meest innovatieve resultaten, volledig gebaseerd op jouw wensen. Naast verbrandingsovens voeren wij ook projecten uit voor non-ferro smelt- en warmhoudovens, branderkamers en nog talloze andere industriële ovens. Stuur een e-mail naar mail@thermiekbv.nl en vraag naar de vele mogelijkheden.