Thermiek BV sinds 1984

Verbrandingsovens laten installeren

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Verbrandingsovens laten installeren

Thermiek BV uit Geldermalsen is al sinds 1984 een specialist in het ontwerpen, installeren en onderhouden van bekledingen in verbrandingsovens, waardoor je deze altijd met een kwaliteitsgarantie door ons kunt laten installeren. Deze bekleding vervaardigen wij met prefab producten, gemaakt van materialen van geselecteerde, betrouwbare fabrikanten. Bovendien zorgen we ervoor dat eventueel onderhoud van industriële verbrandingsovens goed wordt voorbereid met nauwkeurige analyses op locatie. Samenvattend voeren wij dus iedere ovenbouw en -renovatie op maat uit.

Verbrandingsovens op de meest nauwkeurige wijze laten installeren en onderhouden

Een lange levensduur van verbrandingsovens is uiteraard van groot belang in iedere industrie. Wij selecteren dan ook de juiste producten en materialen wanneer je door ons verbrandingsovens wilt laten installeren. Op het gebied van renovatie van verbrandingsovens hebben wij bij vele projecten de levensduur van vuurvaste en vuurvast-isolerende bekleding aanzienlijk verlengd. Bovendien hebben onze specialisten uitgebreide materiaalkennis om in iedere situatie vuurvaste en vuurvast-isolerende bekleding op de meest nauwkeurige wijze toe te passen. Zij hebben dan ook veel ervaring met industriële ovenbouw en hebben een VCA-opleiding gevolgd. Je rekent dus te allen tijde op een milieubewuste werkwijze.

Heb je een vraag of wil je advies?

De meest innovatieve oplossing

Niet alleen selecteren wij als specialist in vuurvast materiaal onafhankelijk de meest kwalitatieve producten voor de bekleding van verbrandingsovens; we gebruiken onze onafhankelijke positie ook om met fabrikanten en laboratoria in binnen- en buitenland samen te werken. Middels dit samenwerkingsverband komen we voor jou tot de meest innovatieve resultaten, volledig gebaseerd op jouw wensen voor het laten installeren van verbrandingsovens of andere constructies. Zo bieden wij de mogelijkheid om vuurvaste materialen, zoals vuurvast beton en vuurvaste stenen, efficiënt te leveren.

Laat verbrandingsovens door ons installeren

Je kunt door ons verbrandingsovens laten installeren en laten bekleden. Dit geldt ook voor onze gietovens of andere ovens. Als je kiest voor ons, profiteer je van de beste service en de meest innovatieve oplossing. Laat daarom de installatie en bekleding over aan ons team.

Thermiek BV