Thermiek BV sinds 1984

Gloeiovens

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Gloeiovens

Vuurvaste en vuurvast-isolerende bekleding voor gloeiovens is nodig om een industriële gloeioven op lange termijn goed te laten functioneren. Daarom is Thermiek BV uit Geldermalsen het bedrijf waar je in dat geval naar op zoek bent. Wij zijn sinds 1984 gespecialiseerd in uiteenlopende soorten ovens. Of het nu gaat om nieuwbouw, revisie of onderhoud van gloeiovens: je profiteert bij Thermiek BV altijd van uitgebreide expertise.

Prefab producten en zorgvuldig geselecteerde materialen

Wij zorgen niet alleen voor de nodige engineering, werkvoorbereiding en projectbegeleiding bij het toepassen van vuurvaste bekleding in gloeiovens; we selecteren ook de materialen en producten op een nauwkeurige en onafhankelijke wijze. We werken samen met vooraanstaande fabrikanten en laboratoria in het binnen- en buitenland om de meest innovatieve oplossingen te realiseren. De bekleding voor gloeiovens is bovendien verantwoord geproduceerd, wat ons VCA-certificaat aantoont. Van smeltovens en gloeiovens voor kleine bedrijven tot grote industriële ovens, onze projecten lopen zeer uiteen en worden altijd op maat uitgevoerd. Dit geldt uiteraard ook voor alle onderhoudswerkzaamheden die we als specialist in vuurvast materiaal verrichten. Of je nu vuurvaste stenen of vuurvast beton wilt laten installeren: je profiteert altijd van een efficiënte en vakkundige werkwijze.

Heb je een vraag of wil je advies?

Vraag naar een oplossing op maat

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij bieden voor de vuurvaste isolatie in gloeiovens? Of heb je vragen over andere specifieke bekleding voor ovens, bijvoorbeeld op het gebied van revisie, nieuwbouw of engineering? Dan helpen wij je graag.

Thermiek BV