Thermiek BV sinds 1984

Aluminium smeltoven

Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd
Leveranciers in binnen- en buitenland
Montage door eigen personeel
VCA gecertificeerd

Home » Aluminium smeltoven

Op het gebied van non-ferro smeltovens heeft Thermiek BV veel kennis en ervaring, wat we onder meer toepassen bij het ontwikkelen van bekleding voor een aluminium smeltoven. Onze specialisten installeren de juiste vuurvaste bekleding voor je verbrandingsoven en vervaardigen nauwkeurige ontwerpen voor nieuwbouwprojecten. Ook zijn wij gespecialiseerd in onderhoud aan veel verschillende soorten industriële ovens.

Een kwalitatieve aluminium smeltoven, gebouwd op een verantwoorde manier

Bij het bouwen of onderhouden van een aluminium smeltoven is het van belang dat er met veel omstandigheden rekening wordt gehouden. Denk bijvoorbeeld aan temperatuur, warmtedoorgangsberekeningen en smeltpuntbepaling. Een hoge precisie bij het ontwerp en de installatie geldt ook bij non-ferrometaal in het algemeen. Thermiek BV heeft een onafhankelijke positie en werkt samen met vele laboratoria en leveranciers van producten om de meest innovatieve oplossingen te bieden. We zorgen dat er zoveel mogelijk prefab beschikbaar is, zodat de overlast op locatie wordt beperkt. We werken op de meest innovatieve wijze aan een verantwoord, duurzaam en milieubewust geproduceerde aluminium smeltoven.

Heb je een vraag of wil je advies?

Start je project met onze specialisten

De specialisten van Thermiek BV staan met hun kennis en kunde voor je klaar om diverse grootschalige projecten uit te voeren. Zowel nieuwbouwprojecten als grote geplande revisies. Werkzaamheden worden snel en efficiënt uitgevoerd doordat wij altijd materiaal op voorraad hebben en er veel ervaren personeel beschikbaar is. Stuur een e-mail naar mail@thermiekbv.nl om contact op te nemen voor de bouw of het onderhoud van een aluminium smeltoven.